Τρόποι Αποστολής

Η σελίδα ανανεώθηκε τελευταία φορά στις 16 Ιανουαρίου 2021.

Τόσο το φυσικό όσο και το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης ΚΟΡΟΣΙΔΗΣ προσπαθεί πάντα να προσαρμόζετε στις ανάγκες σας.

Γιαυτό το λόγο προσπαθούμε να σας δίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές στις αγορές σας ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο αποστολής που σας βολεύει.

 Όλα τα έξοδα αποστολής και παραλαβής υπολογίζονται στο τελευταίο βήμα πριν την ολοκλήρωση και πληρωμή της παραγγελίας και προστίθενται στο καλάθι αγορών.

Γενικά

– Η επεξεργασία των παραγγελιών γίνεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30 -16:00. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται Σαββατοκύριακα και αργίες επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Επιπλέον δεν πραγματοποιούνται παραδόσεις τις επίσημες αργίες και τα σαββατοκύριακα.

– Το ωράριο παραδόσεων στον χώρο σας από την εταιρία ταχυμεταφορών είναι 9:00 – 17:00 καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) και δεν μπορεί να προγραμματιστεί ραντεβού.

 

 

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε από την διαθεσιμότητα των προϊόντων, τον τρόπο πληρωμής που έχει επιλεγεί, την διαθεσιμότητα μεταφορικών μέσων κοκ.

Ενδεικτικά οι παραγγελίες που καταχωρούνται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, κατά βάση παραδίδονται στον μεταφορέα εντός μίας εργάσιμης ημέρας, με την προϋπόθεση ότι όλα τα προϊόντα της παραγγελίας είναι διαθέσιμα και ο συνήθης χρόνος παράδοσης στο σημείο που μας έχετε υποδείξει από τον μεταφορέα είναι κατά κανόνα μία εργάσιμη ημέρα για την περιοχή της κεντρικής Μακεδονίας ενώ για τις υπόλοιπες περιοχές της Ελληνικής επικράτειας, η παράδοση διαφοροποιείται αναλόγως και μπορεί να φθάσει τις 3 εργάσιμες ημέρες ή και περισσότερο.

Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι διαφορετικός.

 

Ενδείξεις χρόνου παράδοσης και διαθεσιμότητα

Επισημαίνεται ότι πριν προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, σε κάθε προϊόν θα βρείτε ένδειξη του αναμενόμενου χρόνου παράδοσης. Ο αναγραφόμενος χρόνος είναι ενδεικτικός και όχι δεσμευτικός και αφορά σε παραδόσεις στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών -ενώ για όλες τις υπόλοιπες περιοχές αυτός ο χρόνος αναμένεται να είναι μεγαλύτερος- και ισχύει υπό κανονικές συνθήκες και περιόδους. Σε περίοδο εκπτώσεων, ειδικών προσφορών ή ειδικών συνθηκών στην αγορά, ενδέχεται ο συνολικός χρόνος παράδοσης να αυξηθεί λόγω αυξημένου όγκου παραδόσεων ή των ειδικών συνθηκών της περιόδου.

Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η εταιρεία μας, δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστέρηση στην παράδοση της παραγγελίας σας, που δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα της ή λόγω ανωτέρας βίας ή λόγω συνθηκών που εκφεύγουν της καθημερινής κανονικής συναλλακτικής δραστηριότητας.

Διευκρινίζεται ότι ανεξάρτητα από τις συστημικές ενδείξεις διαθεσιμότητας του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, η τελική επιβεβαίωση διαθεσιμότητας πραγματοποιείται πάντοτε κατά την επεξεργασία της παραγγελίας και τη συλλογή των προϊόντων, όπου οριστικοποιείται και προγραμματίζεται η αποστολή της παραγγελίας σας σε όσα προϊόντα επιβεβαιωθεί κατόπιν επιτόπιου φυσικού ελέγχου στις αποθήκες η διαθεσιμότητα και γίνει η διαλογή τους. Εφόσον τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα επιφυλασσόμαστε να μην αποδεχτούμε τη συγκεκριμένη παραγγελία και να απορρίψουμε τη συγκεκριμένη πώληση. Στην περίπτωση αυτή θα ενημερώσουμε και θα επιστρέψουμε το σύνολο του τυχόν καταβληθέντος τιμήματος της ακυρωθείσας παραγγελίας.

Η επεξεργασία των παραγγελιών γίνεται καθημερινά, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Ο συνολικός χρόνος παράδοσης εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες, όπως τα διαθέσιμα μεταφορικά μέσα προς το σημείο παράδοσης που έχετε επιλέξει.

 

Συνολική αποστολή παραγγελίας

Για την αποφυγή επιπλέον χρέωσης μεταφορικών η παραγγελία εκτελείται όταν όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτήν είναι διαθέσιμα.

Αν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε παράδοση των διαθέσιμων μόνο προϊόντων της παραγγελίας, παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 23250-23743, δηλώνοντας τον αριθμό παραγγελίας ή τοποθετήστε ξεχωριστή παραγγελία για τα μη διαθέσιμα προϊόντα.
Η τελική επιβεβαίωση διαθεσιμότητας πραγματοποιείται κατά την επεξεργασία της παραγγελίας και την συλλογή των προϊόντων.

Ενημέρωση σε περιπτώσεις μη διαθέσιμων προϊόντων

Για παραγγελίες με προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, αλλά κατόπιν παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης των προϊόντων.
Η ενημέρωση συνήθως γίνεται εντός των επόμενων τριών εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας στα στοιχεία επικοινωνίας που συμπληρώσατε στην παραγγελία σας.Τρόποι αποστολής/παράδοσης και χρεώσεις

 

Αποστολή στον χώρο σου

Για παραγγελίες άνω των 149 € τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν , εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές.

Για παραγγελίες κάτω των 149 € το κόστος αποστολής είναι

 • – Standard Αποστολή με βάρος δέματος έως 2kg – 3,50€
 • – Standard Αποστολή με βάρος δέματος 2-10kg –  +1€/κιλό

Για τις δυσπρόσιτες περιοχές η επιπλέον χρέωση ανέρχεται στα 5€ και υπολογίζεται επιπλέον των χρεώσεων βάσει αξίας παραγγελίας και χρέωσης βάρους δέματος.

 

Αποστολές Λευκών Οικιακών Συσκευών & Ειδικοί όροι για ογκώδη αντικείμενα

Για παραγγελίες που περιλαμβάνουν προϊόντα από τις παρακάτω κατηγορίες

 • – Ψυγεία-Καταψύκτες
 • – Πλυντήρια-Στεγνωτήρια
 • – Κουζίνες-Φούρνοι-Σετ εντοιχισμού
 • – Air Conditions

Ισχύουν τα παρακάτω:

 • – Οι αποστολές γίνονται μέσω μεταφορικής και κατόπιν ραντεβού.
 • – Η παράδοση ΔΕΝ περιλαμβάνει ανέβασμα σε όροφο.
 • – Οι αποστολές πραγματοποιούνται με συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες που επιλέγονται από την Korosidis.gr
 • – Το κόστος αποστολής για την περιοχή της Ηράκλειας είναι Δωρεάν
 • – Στην υπόλοιπη Ελλάδα η χρέωση γίνεται ανά τεμάχιο και εξαρτάται από την περιοχή

Ενδεικτικός πίνακας χρεώσεων για Λευκές Οικιακές Συσκευές και για ογκώδη αντικείμενα

ΠεριοχήΈξοδα Αποστολής ανά τεμάχιο
Αθήνα20€
Θεσσαλονίκη20€
Χερσαία Ελλάδα30€-40€
Νησιά ( εκτός Κρήτης)50 €
Κρήτη30€ -50€
Korosidis favicon

SHOPPING CART

close