Τρόποι Πληρωμής

Η σελίδα ανανεώθηκε τελευταία φορά στις 16 Ιανουαρίου 2021.

Τρόποι πληρωμής

Τόσο το φυσικό όσο και το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης ΚΟΡΟΣΙΔΗΣ προσπαθεί πάντα να προσαρμόζετε στις ανάγκες σας.

Γιαυτό το λόγο προσπαθούμε να σας δίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές στις αγορές σας ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής που σας συμφέρει. Για κάθε παραγγελία σας, μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.

Μετρητά: Εφόσον έχετε επιλέξει παραλαβή της παραγγελίας από το κατάστημα μπορείτε να την εξοφλήσετε με μετρητά.

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό: Στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της μπορείτε να καταθέσετε το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας ( κόστος προϊόντων, μεταφορικά ).

Συνεργαζόμενες τράπεζες:           ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΚΟΡΟΣΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΤράπεζαAριθμός λογαριασμούIBAN
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ34800135955GR19 0110 3480 0000 3480 0135 955
ΠΕΙΡΑΙΩΣ5260095781501GR39 0172 2600 0052 6009 5781 501

Στις πληροφορίες συμπληρώνετε το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό παραγγελίας.

Πληρωμή με Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα: Δεχόμαστε τις κάρτες Visa, MasterCard, καθώς και τις χρεωστικές κάρτες των ελληνικών τραπεζών.
Η χρέωση της κάρτας γίνεται ακόμη και σε προϊόντα με περιορισμένη διαθεσιμότητα ή και προϊόντα που μπορεί να απαιτούν παραγγελία προς Προμηθευτή. Επίσης σε επιλεγμένα προϊόντα υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σου με άτοκες δόσεις με την χρήση της Πιστωτικής σου κάρτας με βάση το αναγραφόμενο πλήθος δόσεων του είδους.

Ο πελάτης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την σωστή αναγραφή των στοιχείων της πιστωτικής ή χρεωστικής του κάρτας.

Αντικαταβολή: Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή κάρτα στον διανομέα της εταιρίας courier.
Πιθανότατα να πρέπει να έχετε μαζί σας αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης για την ταυτοποίηση των στοιχείων της παραγγελίας. Αυτός ο τρόπος πληρωμής ενδέχεται να περιλαμβάνει έξτρα κόστος ανάλογα με την παραγγελία σας.

Το ποσόν της παραγγελίας δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 500 € χωρίς Φ.Π.Α. για επαγγελματίες και τα 500 € σύνολο για ιδιώτες.

Paypal: Στην περίπτωση αυτή πληρώνετε την παραγγελία με τον PayPal λογαριασμό σας. Για να ενεργοποιήσετε την πληρωμή θα μεταφερθείτε στη σελίδα login
του PayPal. Ο λογαριασμός σας θα χρεωθεί την ημέρα της παραγγελίας σας. Οι παραγγελίες με τρόπο πληρωμής PayPal υπόκεινται σε επιπλέον ελέγχους από την εταιρία μας και
ενδέχεται να απορριφθούν, να σας ζητηθεί άλλος τρόπος πληρωμής ή και να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή τους. Επίσης ενδέχεται να σας ζητηθούν επιπλέον στοιχεία ταυτοποίησης των στοιχείων σας.

 

 

Korosidis favicon

ΚΑΛΑΘΙ

close